ΤΟΠΙΚΑ

«Μεγάλο κίνητρο για τις γυναίκες της Μυκόνου να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, η ομάδα του νησιού»

«Μεγάλο κίνητρο για τις γυναίκες της Μυκόνου να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, η ομάδα του νησιού»
Ο πρόεδρος της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ μίλησε με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού

Με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών ξεκίνησε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου. Μετά και την ανακοίνωση του προγράμματος λοιπόν, ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Μυκόνου είναι η τελευταία από τα αγωνιστικά τμήματά μας που μπαίνει και επίσημα πλέον σε ρυθμό πρωταθλήματος. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις αθλήτριές μας και στο προπονητικό τιμ καλή σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Γνωρίζω ότι είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο με ιστορικές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος Αθηνών, όμως επειδή ξέρω τι δουλειά γίνεται ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία και παρουσία.

Ως Διοίκηση στηρίζουμε με ό,τι καλύτερο μπορούμε το γυναικείο τμήμα θέλοντας να αποτελέσει ένα κίνητρο για τις γυναίκες της Μυκόνου να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Το ρόστερ μας αποτελείται από περισσότερες από 30 παίκτριες και το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι τεράστιο. Καλή αρχή την Κυριακή στην πρεμιέρα και ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.