ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη εμφάνιση για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ, ισοπαλία με τον Απόλλωνα Αθηνών

Μεγάλη εμφάνιση για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ, ισοπαλία με τον Απόλλωνα Αθηνών

Με μια ισοπαλία αποχαιρετά το Καρπενήσι η Α.Ε. Μυκόνου στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Η ομάδας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε ομάδα της Super League 2.

Παρά την κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και έπαιξαν στα ίσα έναν πολύ καλό αντίπαλο από ανώτερη κατηγορία.

Ο Απόλλων προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη η Α.Ε. Μυκόνου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση οκτώ λεπτά πριν τη λήξη με πέναλτι που κέρδισε ο Παπιομύτογλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Αντώνης Ζγκούρη.

Οι παίκτες θα κάνουν αύριο το πρωΐ μια ελαφριά προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μύκονο, όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.