LIFESTYLE

Διάσημοι Ιταλοί προτίμησαν τη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι

Διάσημοι Ιταλοί προτίμησαν τη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι
Από τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Μαντσίνι και τον Ζορζίνιο της Τσέλσι ως τη γοητευτική ηθοποιό και παρουσιάστρια Αργκουρι

Σημείο αναφοράς για τους διάσημους Ιταλούς τουρίστες στη Μύκονο το εστιατόριο Italiko Myconos του Antony Belleti, που βρίσκεται χρόνια στην Ελλάδα.

Το Italiko είναι ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο που συνδέει το fine dining με τα υψηλότερα ιταλικά υλικά με το fun dining με entertaining music στη διάρκεια του δείπνου και μετά.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μανουέλα Αρκούρι, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ιταλία και αστέρι της Τσέλσι, Ζορζίνιο, ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο διάσημος παρουσιαστής-δημοσιογράφος Αλφόνσο Σινιορίνι είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που επισκέφτηκαν τη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι και το εστιατόριο του Antony.

Συνιδιοκτήτης είναι ο Massimo Cirillo, που έχει και το εστιατόριο Liasti.

 

 

mikonos__4_
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Μαντσίνι
mikonos__3_
Ο διάσημος παρουσιαστής-δημοσιογράφος Αλφόνσο Σινιορίνι
italoi
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.