ΤΟΠΙΚΑ

Με Βορίδη και Πέτσα ο δήμαρχος για τα θέματα της Μυκόνου

Με Βορίδη και Πέτσα ο δήμαρχος για τα θέματα της Μυκόνου
Στο Υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για σημαντικά ζητήματα του νησιού

Η διασφάλιση της χρηματοδότησης βασικών έργων υποδομής με κυριότερα, το αποχετευτικό και την ύδρευση, η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Δήμου με προσωπικό, ειδικά μηχανικών, η συμβολή του Δήμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας με έμφαση στην πραγματοποίηση test και στο πρόγραμμα εμβολιασμού, η άμεση αποστολή προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για έγκριση της δωρεάς της Δημοτικής Στέγης Μελέτης Πολιτισμού και Παράδοσης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ευρύτερα οι νησιωτικοί δήμοι, αποτέλεσαν τα κυριότερα θέματα συζήτησης  με την νέα Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό κ. Μάκης Βορίδης, και τον κ. Στέλιος Πέτσας, Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

«Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν και εύχομαι την άμεση δρομολόγηση αυτών που συζητήσαμε, ειδικά στο θέμα των Υποδομών.

Η ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία Πολιτείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την ανάπτυξη και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής των τοπικών κοινωνιών.»

Ήταν τα λόγια του δημάρχου μετά τις συναντήσεις

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.