ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων στις Κυκλάδες

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων στις Κυκλάδες

Ομαλοποιούνται τα δρομολόγια πλοίων με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων μετά τη δημοσίευση του σχετικού Φ.Ε.Κ. των Υπουργείων Οικονομικών και Εμπορικής Ναυτιλίας, με βάση το οποίο θα επιδοτούνται οι ακτοπλοϊκές εταιρίες για το συγκοινωνιακό έργο το οποίο θα εκτελούν.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα τα δρομολόγια είχαν μειωθεί σχεδόν σε όλες τις γραμμές, ωστόσο η νέα κρατική επιδότηση επαναφέρει τα δεδομένα στην κανονικότητα.

Έτσι από την προσεχή Δευτέρα, το Blue Star Paros επιστρέφει στη γραμμή Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου με καθημερινά δρομολόγια στις 07:30 το πρωί.

Το Blue Star Delos θα εκτελεί το καθημερινό πρωινό δρομολόγιο, 07:25, από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – (Ίο) – Σαντορίνη.

Επίσης, από Πειραιά:

Το Blue Star Naxos θα εκτελεί το απογευματινό δρομολόγιο  (17:30) της Παροναξίας και Σαντορίνης με τρείς προσεγγίσεις την εβδομάδα στην Σύρο (Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή)

Το Blue Star 2 θα εκτελεί το δρομολόγιο (17:00) για Δωδεκάνησα με τρεις προσεγγίσεις την εβδομάδα στην Σύρο (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή).

Το Blue Star Myconos θα εκτελεί τρία απογευματινά δρομολόγια την εβδομάδα (16:00) για Σύρο, Μύκονο, Σάμο, Ικαρία, Βόρειο Αιγαίο.

Τις Δυτικές Κυκλάδες θα εξυπηρετεί το Διονύσιος Σολομός με τρία δρομολόγια την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή), ενώ δύο προσεγγίσεις στη Μήλο θα κάνει το Πρέβελης (Δευτέρα και Πρασκευή).

Από το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτελεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) πρωινά δρομολόγια (07:50) το Superferry για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο και απογευματινά δρομολόγια εκτός Σαββάτου το πλοίο Θεολόγος (17:30).

Από το λιμάνι του Λαυριού εξυπηρετούνται τα νησιά Κέα – Κύθνος με δρομολόγια των πλοίων Μακεδόν και Ιονίς εκτός Σαββάτου.

Κανονικά εκτελούνται και ενδοκυκλαδικά δρομολόγια με τα πλοία Άρτεμις και Caldera Vista.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.