ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Συνάντηση με τους γνωστούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ Άρη Γάτα και Βαγγέλη Ιωάννου είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς

Στην Αθήνα βρέθηκε με σκοπό να συνοδεύσει τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας που δοκιμάστηκαν στον Αήττητο Σπάτων ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς.
Στο πλαίσιο αυτό είχε διάφορες συναντήσεις με ανθρώπους του αθλητισμού καθώς ο πρόεδρος κάθε φορά θέλει να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η συνάντηση που είχε με τους γνωστούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ Άρη Γάτα και Βαγγέλη Ιωάννου ήταν ξεχωριστή για τον πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς αντάλλαξε απόψεις με τους γνωστούς αθλητικογράφους σε μέρες μάλιστα Μουντιάλ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.