ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έτοιμοι για το άλμα οι νεαροί του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Έτοιμοι για το άλμα οι νεαροί του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Η καταπληκτική δουλειά στις ακαδημίες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ έχει αποτελέσματα. Τρεις νεαροί παίκτες μια ανάσα από ομάδα Β Εθνικής

Πανέτοιμοι να κάνουν το άλμα είναι τρία νεαρά παιδιά απο την εξαιρετική ακαδημία του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.
Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια και ο κόπος των παιδιών αλλά και των ανθρώπων της ομάδας κάθε χρονιά δικαιώνονται απο τα αποτελέσματα.
Τρεις νεαροί απο τα τμήματα ακαδημιών του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ βρίσκονται κοντά να περάσουν το κατώφλι μιας επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας των ΑΘηνών.
Ο Αήττητος Σπάτων έστειλε πρόσκληση στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και οι νεαροί Βερώνης Μανώλης, Μομπάι Κρίστο και Μπουρδένης Χρήστος ανέβηκαν στην Αθήνα συνοδευόμενοι απο τον πρόεδρο της ομάδας Αλέκο Κουκά που βρίσκεται πάντα κοντά και στα παιδιά της ακαδημίας και τα βοηθάει, αλλά και το μέλος του ΔΣ Παπουτσά Νίκο, και δοκιμάστηκαν αφήνοντας μάλιστα και οι τρεις εξαιρετικές εντυπώσεις.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα ποιοι απο αυτούς γιατί όχι και οι τρεις μπορεί να μετακομίσουν στην Αθήνα και σε ομάδα Β Εθνικής δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.