ΤΟΠΙΚΑ

Με την πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα συναντήθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Με την πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα συναντήθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Συζήτηση  Στρογγυλής Τραπέζης διοργάνωσε η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα κα. Luela Hajdaraga, παρουσία Δημάρχων από την Αλβανία, το Κόσοβο και την Ελλάδα.

Στη συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης που διοργάνωσε η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα κα. Luela Hajdaraga, παρουσία Δημάρχων από την Αλβανία, το Κόσοβο και την Ελλάδα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η σύσφιξη των σχέσεων των γειτονικών λαών, η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών σε θέματα τουρισμού, τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και η συζήτηση και κατάθεση εμπειρίας σε θέματα πολιτισμού.

Καταδικάζοντας με κάθε ευκαιρία το γεγονός του πολέμου στην Ουκρανία αλλά και κάθε πολέμου, στην συνάντηση τονίστηκε  πως ο τουρισμός αποτελεί πεδίο συνεργασίας και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των λαών, αλλά και μοναδικός τρόπος ανταλλαγής γνώσεων και κατανόησης διαφορετικών πολιτισμών.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έδωσε  ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη προώθησης πολιτικών για τη βιώσιμη ανάπτυξη, παράλληλα με τη διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας και της παράδοσης του κάθε τόπου.

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.