ΤΟΠΙΚΑ

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα στις Κυκλάδες

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα στις Κυκλάδες

Σύμφωνα με τα μερομήνια, το Πάσχα θα έρθει μαζί με ήλιο και καλοκαιρία για να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε μια βόλτα στην εξοχή, ένα ψήσιμο στον κήπο του σπιτιού μας.

Ο Απρίλιος του 2023 αναμένεται σε γενικές γραμμές να είναι καλός και ανοιξιάτικος. Άρχισε να «μυρίζει» άνοιξη. Ο καιρός τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου θα είναι καλός με ελάχιστες βροχές. Ήλιος με λίγα σύννεφα και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Όλη η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα 10.04.2023 θα έχει καλές καιρικές συνθήκες.

Η πρώτη Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο (15.04.2023) ο καιρός θα είναι πολύ καλός με θερμοκρασία γύρω στους 20°C και ανέμους από 3 έως 4 μποφόρ ενώ θα κάνουμε Πάσχα (16.04.2023) με πολύ καλό καιρό.

Ο καιρός της τρίτης εβδομάδας του Απριλίου, θα παρουσιάσει μικρή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες. Θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας και θα επικρατήσουν δυνατοί άνεμοι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.