ΤΟΠΙΚΑ

Με θέσεις και προτάσεις στο Δημαρχείο το σωματείο των επαγγελματιών της Χώρας

Με θέσεις και προτάσεις στο Δημαρχείο το σωματείο των επαγγελματιών της Χώρας
Γνωριμία και παρουσίαση του σωματείου, των θέσεων του και των στόχων του, μια πρωτοβουλία που χαιρετίστηκε και καλωσορίστηκε από όλους

Έγινε εχτές η πρώτη συναντήση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου μεταξύ του δημάρχου, όλων των αντιδημάρχων και μελών της δημοτικης κοινοτητας της χωρας με το ΔΣ του νεοσυσταθέντος σωματείου «επιχειρήσεων και επαγγελματιών της χωρας μυκονου».

Ήταν μια πρώτη γνωριμία και παρουσίαση του σωματείου, των θέσεων του και των στόχων του. η πρωτοβουλία αυτή χαιρετίστηκε και καλωσορίστηκε σύσσωμα από τους εκπροσωπους της Δημοτικής Αρχής.
Ιδιαίτερη έμφαση στην χτεσινή συνάντηση δόθηκε απο το Σωματείο στο ζήτημα της καταπολέμησης των παράνομων ιδιωτικών πάρτυ με αντίτιμο σε βίλες από επιτήδειους.

Τονίστηκε ότι ενώ τα μαγαζιά και τα κατάστημα της χωρας έχουν δείξει υπευθυνοτητα, σοβαρότητα και άψογη διαγωγή στην υιοθέτηση των μέτρων κατά του COVID 19, τα παράνομα περτυ στις βιλες κερδοσκοπούν, προκαλώντας και αθέμιτο ανταγωνισμό αλλά και βάζοντας την δημόσια υγεία σε κίνδυνο αφού στους χώρους όπου τα πάρτυ διοργανώνονται δεν υπάρχει κανενα απόλυτης μέτρο προστασίας και έτσι δυστυχώς υπονομεύεται και όλη η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους επαγγελματίες του τουρισμού και της ψυχαγωγίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.