BUSINESS

Με μήνυση απαντούν οι ιδιοκτήτες του ΝΑΜΜΟΣ

Με μήνυση απαντούν οι ιδιοκτήτες του ΝΑΜΜΟΣ
Κανονικά θα γίνει το σημερινό πάρτι στο Nammos Village με την Εμιλι Ρατακόφσκι, την Κέιτ Μος και τα άλλα σούπερ μόντελς

Με μηνυτήρια αναφορά απάντησαν οι υπεύθυνοι του Nammos της Μυκόνου στα μέλη του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που, μετά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στον οποίο προχώρησαν χθες, έδωσαν εντολή στις τοπικές αστυνομικές Αρχές να «σφραγίσουν» την επιχείρηση για 48 ώρες.

Το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ φέρεται να διαπίστωσε φορολογικές παραβάσεις (μη έκδοση αποδείξεων) ύψους 73.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης πάτησαν το… «κουμπί πανικού» που εκδίδει αυτόματα τις «κρυμμένες» αποδείξεις, κάτι που αρνείται κατηγορηματικά η ίδια η επιχείρηση.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπεύθυνοι του Nammos προχώρησαν, άλλωστε, στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά των εφοριακών, μηνύοντάς τους για… παράβαση καθήκοντος!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνθρωποι του Nammow υποστηρίζουν ότι το κλιμάκιο των εφοριακών προσυπέγραψε το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις!
πηγή:mononews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.