LIFESTYLE

Με καυτή τρόικα τα εγκαίνια του Nammos Village

Με καυτή τρόικα τα εγκαίνια του Nammos Village
Το νησί θα υποδεχθεί τρεις καυτές καλλονές που θα αναστατώσουν με την παρουσία τους το glam πάρτυ για το «Nammos Village

Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι, Κέιτ Μος θα δώσουν το «παρών» στα εγκαίνια του νέου mall στην Ψαρού – «Vito of love» με 10.000 ευρώ την ημέρα στο νησί των ανέμων

Πολλοί φαντάζονται από τώρα τις εικόνες που θα απολαύσουν σε λίγες εβδομάδες στη Μύκονο κάποιοι τυχεροί. Τότε που το νησί θα υποδεχθεί τρεις καυτές καλλονές που θα αναστατώσουν με την παρουσία τους το glam πάρτυ για το «Nammos Village». Εκεί όπου πάνω από 400 VIP καλεσμένοι θα δώσουν το «παρών» σε μια βραδιά luxury υπερβολής, από αυτές που έκαναν διάσημο το πριγκιπάτο της Ψαρούς.

Η Τζίτζι Χαντίντ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και η Κέιτ Μος, αυτή πιθανότατα σε ρόλο-έκπληξη, θα είναι το highlight μιας βραδιάς που θα τα έχει όλα. Διάσημους DJs και τραγουδιστές, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, λεπτές γεύσεις, άφθονη Moet και Dom Perignon και ηχηρούς καλεσμένους. Μάλιστα, όπως έλεγε γνωστός εφοπλιστής χαριτολογώντας, «ευτυχώς που το πάρτυ είναι στις 30 Ιουνίου γιατί, αν πήγαινε κάνα δυο βδομάδες αργότερα, δεν θα φεύγαμε από το νησί αφού μετά είναι ο Ρέμος».

 

Ο Αντόνιο, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, θα εμφανιστεί στην καθιερωμένη όσο και πολυσυζητημένη συναυλία του στην Ψαρού την Πέμπτη 26 Ιουλίου, σε μια βραδιά όπου όλοι οι δρόμοι στο νησί θα οδηγούν στο «Nammos». Μαζί του θα είναι ο διάσημος Αιγύπτιος τραγουδιστής Αμρ Ντιαμπ, ο «ημίθεος της Μέσης Ανατολής», όπως τον χαρακτηρίζουν στις αραβικές χώρες. Ο Ντιαμπ είναι ο αγαπημένος των οικονομικά ισχυρών Λιβανέζων που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και των Αράβων και Τούρκων κροίσων, που από τη δεύτερη εβδομάδα του Ιούνιου τούς περιμένουν σαν μάννα εξ ουρανού στο Νησί των Ανέμων. Είναι τότε που τελειώνει το Ραμαζάνι και το νησί θα αρχίσει να βουλιάζει από τουρίστες, σε μια σεζόν που όλοι λένε ότι θα είναι η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, αφού οι κρατήσεις και οι αφίξεις είναι στο πικ.

Μάλιστα εκτός των ιδιωτικών learjets και των ελικοπτέρων, υπάρχει πλέον και απευθείας δρομολόγιο από την Ντόχα του Κατάρ για Μύκονο, ενώ από τις αρχές Ιουλίου θα υπάρχει, όπως έχει γραφτεί, και non stop πτήση από τη Νίκαια της Γαλλίας. Οι βίλες είναι σχεδόν fully booked, οι τιμές παραμένουν σταθερά υψηλές και φέτος, ενώ τα ξενοδοχεία θα έχουν σχεδόν συνέχεια πληρότητα που θα αγγίζει το 100%.

Η Τζίτζι, η Eμιλι και η Κέιτ

Σώμα που κολάζει, τέλειες αναλογίες και πίσω όψη που προκαλεί εγκεφαλικά είναι κάποιες μόνο από τις φράσεις που συνοδεύουν τις φωτογραφίες της Τζίτζι Χαντίντ και της Eμιλι Ρατακόσφκι.

Οι συγκεκριμένες καλλονές είναι δύο από τα διασημότερα τοπ μόντελ στον κόσμο που έχουν επισκεφθεί ξανά τη Μύκονο και η άφιξή τους για τα εγκαίνια του «Nammos Village» αναμένεται να προκαλέσει μια μίνι φρενίτιδα στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κούκλες θα φιλοξενηθούν σε 5άστερα ξενοδοχεία όπου θα έχουν δική τους σουίτα και οδηγό για τις μετακινήσεις τους. Υπάρχει μάλιστα η περίπτωση να μείνουν σε ιδιωτικές βίλες ώστε να είναι ακόμη πιο προφυλαγμένη η ιδιωτικότητά τους, αφού οι φωτογράφοι θα τις ψάχνουν συνέχεια. Μαζί με την Τζίτζι και την Εμιλι θα είναι και η Κέιτ Μος. Η κατά τι μεγαλύτερή τους Βρετανίδα, σύμφωνα με όσα ακούγονται, δεν θα αποθεωθεί ως μοντέλο αλλά σαν DJ, αφού θα εμφανιστεί πιθανότατα μαζί με τον Fat Tony.

Οι δυο τους συνθέτουν ένα ντουέτο που έχει ξεσηκώσει κόσμο και κοσμάκη με τις μουσικές του -τους αποκαλούν Fat Moss-, παίζοντας π.χ. στο πάρτυ της Chopard στις Κάννες, σε ιδιωτικά καλέσματα της Μαντόνα, αλλά και στο πάρτυ για τα 50 χρόνια του «Annabel’s Club» στο Λονδίνο. Η χημεία τους είναι εκρηκτική στο πλατό και οι επιλογές τους αναμένεται να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους της βραδιάς που θα απολαύσουν και τον Τokio Myers. Πρόκειται για τον διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη που συνδυάζει την κλασική με την ποπ και τη ροκ μουσική, ο οποίος έχει περιοδεύσει με τον Κάνιε Γουέστ, την Εϊμι Γουάινχαουζ και τους Police. Λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει έτερο πάρτυ για τα εγκαίνια της μπουτίκ του οίκου Dior, η οποία ανοίγει μέσα στο εμπορικό της Ψαρούς στις 15 Ιουνίου. Την Πέμπτη αφίχθησαν και τα έργα που θα γεμίσουν την «Eden Gallery», οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 1.000 και φτάνουν τα 60.000 ευρώ, ενώ ο διάσημος οίκος που θα ανοίξει τελευταίος μπουτίκ στο «Nammos Village» είναι ο Louis Vuitton, στο τετραήμερο από 17 έως 20 Ιουνίου.

πηγή protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.