ΤΟΠΙΚΑ

Με κατάνυξη η λιτανεία του Αγίου Αρτεμίου

Με κατάνυξη η λιτανεία του Αγίου Αρτεμίου
Παρουσία του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση,του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, βουλευτών,δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου ο εορτασμός

Πλήθος κόσμου κατέβηκε στο Γιαλό ώστε να παραστεί στην Λιτανεία του Αγίου Αρτεμίου που γιορτάζει σήμερα η Μύκονος τον πολιούχο της.

Παρουσία των αρχών του τόπου ο πρώτος πολίτης του νησιού δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υποδέχθηκε τον υπουργό Εργασίας  και βουλευτή ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γιάννη Βρούτση που εκπροσώπησε την  κυβέρνηση στον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου καθώς και τους συμπολίτες του που έσπευσαν να παραστούν.

 

Η λιτάνευση της εικόνας έγινε στον Γιαλό της Μυκόνου και ο καιρός ήταν σύμμαχος.

Παρόντες βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι της Μυκόνου που μαζί με πλήθος πιστών συνόδευσαν την εικόνα του Αγίου Αρτεμίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.