ΤΟΠΙΚΑ

Με απουσίες στη Σύρο ο ΑΟ Μυκόνου για το ντέρμπι

Με απουσίες στη Σύρο ο ΑΟ Μυκόνου για το ντέρμπι

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί ο ΑΟ Μυκόνου στο ματς που ακολουθεί το Σάββατο στη Σύρο με τον ΑΟΣ.

Συγκεκριμένα, ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπάμπακαρ και Βαρουξή, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με τραυματισμό, ενώ ο έμπειρος μέσος αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Κατά τα άλλα, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ντουσάι που θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ωστόσο την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα, με τους Μυκονιάτες να πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι έχοντας ως σκοπό να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, οι εκλεκτοί του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη για τον αγωνα είναι οι εξής

Σαββόπουλος, Χριστοδουλάκης, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπαλλής Καρατζάς, Κρίτσας, Αλεξανδρόπουλος, Πεϊδης, Ηλίας, Περιάλης, Αλμπάνης, Ξαγοράρης, Ντουσάι, Δάρρας, Κάνιουρας, Τσανης, Μπομπάι. 

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.