ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στο τελευταίο στάδιο οι εργασίες για το γήπεδο – στολίδι της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στο τελευταίο στάδιο οι εργασίες για το γήπεδο – στολίδι της ΕΠΣ Κυκλάδων

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου αναμένεται μα παραδοθεί προς χρήση το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του στρωσίματος του υποστρώματος της χαλαζιακής άμμου, που είναι το τελευταίο υλικό πριν την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες τοποθέτησης των πυλώνων φωτισμού, ενώ συνεχίζονται οι εθελοντικές εργασίες από τα σωματεία της Σύρου που έχουν να κάνουν με την επισκευή των αποδυτηρίων και των κοινόχρηστων χώρων.

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και από τον χορηγό της ΕΠΣ Κυκλάδων, εταιρία «windoor» που θα αναλάβει να αντικαταστήσει τα περισσότερα από τα κουφώματα σε όλα τα κτίσματα του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το «κερασάκι στην τούρτα» όσο αφορά τις εργασίες θα είναι η κατασκευή του μουσείου, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς όντας μία πρωτοποριακή κίνηση, που θα ζωντανέψει την ιστορία του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίας, η Σύρος θα αποκτήσει ένα γήπεδο – στολίδι, το οποίο σίγουρα αξίζει στη νεολαία του νησιού που ασχολείται με το άθλημα.

Το στοίχημα της ΕΠΣ Κυκλάδων έχει να κάνει με την φιλοξενία τον Ιανουάριο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου η ΕΠΣ Κυκλάδων σχεδιάζει ένα τουρνουά που θα πάρει διαστάσεις γιορτής του ποδοσφαίρου με πλούσιες παράλληλες δράσεις που θα χαρούν όλοι οι συμμετέχοντες.

πηγη sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.