ΤΟΠΙΚΑ

“Με σεβασμό και αγάπη πράξαμε το αυτονόητο”

“Με σεβασμό και αγάπη πράξαμε το αυτονόητο”
Με άμεσες ενέργειες ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του προχώρησαν σε έργο ζωής για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για μια ακόμη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής που στέφθηκε με επιτυχία.
«Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης στρατηγικής και της κοινωνικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, την άρση των εμποδίων (φυσικών και γραφειοκρατικών) που αντιμετωπίζουν τα ίδια και οι οικογένειές τους, προχωρήσαμε στην υλοποίηση του προγράμματος εγκατάστασης μηχανισμών αυτόνομης πρόσβασης σε παραλίες του νησιού.
Με απόλυτο σεβασμό και αγάπη απέναντι στους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειές τους, κάναμε απλά το αυτονόητο. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε αντίστοιχα προγράμματα για διευκόλυνση της προσβασιμότητας-καθημερινότητας των ΑμεΑ σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.