ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ:Μαθητής-βαποράκι στο Γυμνάσιο της Μυκόνου

ΣΟΚ:Μαθητής-βαποράκι στο Γυμνάσιο της Μυκόνου
Σοκ και ανησυχία όπως καταγγέλουν γονείς, μαθητής που έπρεπε ήδη να έχει αποφοιτήσει από το σχολείο, κάνει το βαποράκι ναρκωτικών ουσιών

Όταν τα φώτα της καλοκαιρινής σαιζόν πέφτουν στη Μύκονο αρχίζει μια διαφορετική μέρα για τους κατοίκους του νησιού ξημερώνει.

Με τα προβλήματα τους στην καθημερινότητα, τις ελλείψεις σε υποδομές, τις αστοχίες και τις προτεραιότητες που βάζουν οι κάτοικοι στο νησί  τους χειμερινούς μήνες στην δύσκολη διαβίωση τους αντιμετωπίζουν προβλήματα και μάλιστα εξόχως σοβαρά.

Ένα περίεργο περιστατικό καταγγέλουν γονείς μαθητών του Γυμνασίου της Μυκόνου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μαθητής κάνει το «βαποράκι» με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Οι γονείς αλλά και η τοπική κοινωνία του νησιού είναι αναστατωμένη από το γεγονός που εκτυλίσσεται όπως αναφέρουν καθημερινά μπροστά στα μάτια τους μαθητές, που τους προσφέρονται ναρκωτικά στο σχολικό συγκρότημα από μαθητή που μένει στις τάξεις όπως αναφέρουν εσκεμμένα, ώστε να παίζει το ρόλο του διακινητή στο σχολείο παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχει αποφοιτήσει.

Το θέμα έχει ξεφύγει απο τα στενά σχολικά πλαίσια και οι γονείς το έχουν καταγγείλει άμεσα όπως έγινε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση χωρίς όμως για την ώρα να έχουν βρει καμία ανταπόκριση.

Θα παρακολουθούμε το θέμα στενά και θα αναδείξουμε με κάθε λεπτομέρεια τις καταγγελίες για μια σοβαρή υπόθεση στην οποία θα έπρεπε ήδη η αρμόδιοι στο νησί να έχουν επιληφθεί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.