ΤΟΠΙΚΑ

Μαθήματα ζωής από τους πυροσβέστες για τους μικρούς μαθητές στην Άνω Μερά

Μαθήματα ζωής από τους πυροσβέστες για τους μικρούς μαθητές στην Άνω Μερά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης. Στελέχη της υπηρεσίας βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο Άνω Μερας.

Ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για τον ρόλο και τα καθήκοντα των ανδρών και γυναικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τους επέδειξαν τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στην πυρόσβεση και εκπαίδευσαν τα παιδιά σε βασικές ασκήσεις προφύλαξης σε περιπτώσεις σεισμού και πυρκαγιάς. Ο ενθουσιασμός των μαθητών ήταν η καλύτερη αποζημίωση για όσους συμμετείχαν .

Η θερμή αποδοχή των δράσεων ενισχύει την πεποίθηση μας πως πρέπει να συνεχιστούν οι εκπαιδεύσεις και στους μαθητές μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζοντας ένα άρτιο και προσαρμοσμένο στην ηλικία τους εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Αξίζει να τονιστεί πως η  Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει σταθερό στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη. Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι στη διάθεση οποιασδήποτε ομάδας πολιτών επιθυμεί να μετέχει σε ανάλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Μύκονος: Οι μικροί μαθητές έγιναν… πυροσβέστες.Μύκονος: Οι μικροί μαθητές έγιναν… πυροσβέστες.Μύκονος: Οι μικροί μαθητές έγιναν… πυροσβέστες.Μύκονος: Οι μικροί μαθητές έγιναν… πυροσβέστες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.