ΤΟΠΙΚΑ

Μαρία Καρνέση: Ποια ήταν η εφοπλίστρια που έπεσε νεκρή στη Γλυφάδα μαζί με τον γαμπρό της

Μαρία Καρνέση: Ποια ήταν η εφοπλίστρια που έπεσε νεκρή στη Γλυφάδα μαζί με τον γαμπρό της
Η διαμάχη με τον αδερφό της Σπύρο για την περιουσία 1 δισ.

Η European Navigation, είναι η εταιρία όπου διαδραματίστηκαν τα τραγικά γεγονότα στη Γλυφάδα με τον δράστη πριν αυτοκτονήσει να σκοτώνει τρία άτομα.

Στόχος ήταν η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, 78 ετών, που έπεσε νεκρή στο γραφείο της καθώς και ο γαμπρός της, σύζυγος της αδερφής της Δέσποινα που ήταν στην εταιρεία και δεν βρήκε ο δράστης καθώς και ένας καπετάνιος που προσπάθησε να αφοπλίσει τον 70χρονο Αιγύπτιο πρώην εργαζόμενο.

Η Μαρία Καρνέση, 78 ετών, ήταν αδελφή του Σπύρου Καρνέση, μεγαλομετόχου της εταιρείας.

Οι δύο αδερφές Μαρία και Δέσποινα ήταν σε δικαστικό πόλεμο με τον αδερφό τους Σπύρο για τη διαχείριση της περιουσίας ύψους 1 δισ. ευρώ.

Η European Navigation Inc. ιδρύθηκε το 1979.Ιστορικά, ο όμιλος διαχειρίζεται κατά μέσον όρο στόλο περίπου 35 πλοίων που εκτείνεται από δεξαμενόπλοια χημικών και VLCC, μέχρι μεγάλα VLOC / Capesize bulk carriers.

Η εταιρεία διαχειρίζεται στόλο περίπου 1.200.000 DWT, όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της.

Τα κεντρικά γραφεία της European Navigation Inc. βρίσκονται στην Αθήνα. Ο όμιλος διατηρεί, επίσης, γραφεία αντιπροσώπευσης στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, υπεύθυνα για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες (κυρίως ναύλωση, S&P, χρηματοδότηση και ασφάλιση).

Το γραφείο στην Αθήνα είναι υπεύθυνο για την τεχνική διαχείριση, τη λειτουργία, την ασφάλιση και τη στελέχωση. Το πλήρωμα για τον στόλο προέρχεται από την Ακαδημία Πληρώματος Μανίλας του ομίλου υπό το εγκατεστημένο γραφείο στη Μανίλα, το οποίο λειτουργεί πάνω από 20 χρόνια.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.