ΤΟΠΙΚΑ

Ήταν όλοι εκεί στην κοπή πίτας της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ήταν όλοι εκεί στην κοπή πίτας της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Την Κυριακή (13/02) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας για την Αθλητική Ένωση Μυκόνου.

Στο Γρυπάρειο πολιτιστικό κέντρο βρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Μυκόνου.

Το περών έδωσαν ο Δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Αποστόλου, οι Αντιδήμαρχοι Σάκης Αγορογιάννης, Πέτρος Σταυρακόπουλος και Δημήτρης Κουτσούκο η Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού και ανάδειξης της Πολιτιστικής κληρονομιάς Ελένη Κοντιζά και μέλη Του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.

Για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ευχαριστούμε ιδιαίτερα τoυς φούρνους “ΖΥΜΩΤΟ”, “Νταφελάκι και “Κουτσοθανάση” για τους Χυμούς και τα νερά τον κ. Νίκο Σαντοριναίο “Οικοδομική Μυκόνου” ενώ για τον ήχο και την εικόνα του Σπύρο και Αχιλλέα Πιπερίδη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.

;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.