ΤΟΠΙΚΑ

Λήγει ο συναγερμός-Αρνητικά τα τεστ στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.Άμεσα τα αντανακλαστικά όλων

Λήγει ο συναγερμός-Αρνητικά τα τεστ στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.Άμεσα τα αντανακλαστικά όλων
Τα εύσημα κερδίζουν Δήμος Μυκόνου-πολιτική προστασία-λιμενικές αρχές για τον τρόπο που αντέδρασαν στο πιθανό κρούσμα στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ήταν τελικά τα τεστ για CONVID-2019 στα δύο περιστατικά του πληρώματος του Ε/Γ Θεολόγος και επιβεβαίωσαν άμεσα το ρεπορτάζ μας και την είδηση ,συνεπώς λήγει ο  συναγερμός στο νησί για την ώρα όμως .

Δεν θα σταματήσει όμως η προσπάθεια όλων για το  σπάσιμο της αλυσίδας εξάπλωσης μια προσπάθεια στην οποία παίρνουν άριστα οι τοπικοί φορείς της Μυκόνου και ιδιαίτερα η δημοτική αρχή με μπροστάρη τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά  που εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή το πρωτόκολλο και σε συνεργασία με τους φορείς υγείας και την αστυνομία  έκανε τα προβλεπόμενα.

Το σύνθημα είναι σαφές σε όλους ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, φροντίζουμε για την Ατομική μας Υγιεινή, δεν μετακινούμαστε χωρίς  αιτία, πειθαρχούμε στα αυστηρά μέτρα, προκειμένου να φύγουμε γρήγορα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Συγχαρητήρια για την διαχείριση του προβλήματος αξίζουν και στον  Καπετάνιο και την Εταιρεία του Ε/Γ Θεολόγος γιατί έδρασαν άμεσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.