ΤΟΠΙΚΑ

Λάμψη νίκης και συγχαρητήρια στην Κατερίνα Μονογυιού

Λάμψη νίκης και συγχαρητήρια στην Κατερίνα Μονογυιού
Με την απόλυτη στήριξη των δυνάμεων του νησιού η Κατερίνα Μονογυιού μπαίνει στη Βουλή

Με την απόλυτη στήριξη των ανθρώπων της  Μυκόνου και ιδιαίτερα των πολιτικών της φίλων η Κατερίνα Μονογυιού κατάφερε να πάρει εκλεγεί και να αποτελεί  η είσοδος της στο ελληνικό κοινοβούλιο μεγάλη τιμή για το νησί και την πολιτική του ιστορία καθώς είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής που εκλέγεται από την Μύκονο.

Οι Μυκονιάτες στήριξαν Μονογυιού και της έδωσαν την δυνατότητα να διεκδικήσει την εκλογή της στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ με ένα μεγάλο αριθμό σταυρών, αρκετά μεγαλύτερο από την προηγούμενη φορά.

Τόσο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου συμπολίτευση και αντιπολίτευση, βρέθηκαν στο πλευρό της Μονογυιού στον δύσκολο αγώνα που έδωσε και την επιβράβευσαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η ίδια είναι έτοιμη να τιμήσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της και να βρίσκεται μπροστά σε όλους τους αγώνες για το καλό της Μυκονιάτικης κοινωνίας και των Μυκονιατών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.