ΤΟΠΙΚΑ

Κυριακή των… συλλήψεων στη Μύκονο

Κυριακή των… συλλήψεων στη Μύκονο
Συνολικά έξι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα έγιναν χθες στη Μύκονο - Δικογραφία και για μία κλοπή από κατοικία

Την 03-02-2019 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύκονου, 56χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε  παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (3) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Την 03-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 55χρονος ημεδαπός και δυο αλλοδαποί ηλικίας 53 και 42 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στη Μύκονο

Την 03-02-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύκονου, δυο ημεδαποί ηλικίας 48 και 21 ετών οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει-απορρίψει σε οικόπεδο πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και βιομηχανικών εξαρτημάτων-υλικών υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Μύκονο

Την 03-02-2019 το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.