ΤΟΠΙΚΑ

Άκρως θετική η παρουσία στην Πορτογαλία

Άκρως θετική η παρουσία στην Πορτογαλία
Καλή παρουσία από τον αθλητή του Α.Ο. Μυκόνου Μάρκο Γκούρλια στην Αλμπουφέιρα

Ο Μάρκος Γκούρλιας πραγματοποίησε καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων σε ανώμαλο έδαφος, το οποίο έγινε σήμερα στην Αλμπουφέιρα της Πορτογαλίας.

Ο αθλητής της ΑΟ Μυκόνου κατέλαβε την 44η θέση στα 10χλμ. με 31.58 σε μια κούρσα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους αγώνες της θερινής περιόδου. Ο αθλητής του Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπως και την περσινή σεζόν έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του σε υψόμετρο στο εξωτερικό. Στην ίδια απόσταση ο Κριστόφ Μάζιαρ σημείωσε 36.50 και ο Κώστας Κοκόλας σε 37.24. Αντίθετα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα του ο Γιώργος Μίνο, ενώ δεν ξεκίνησε ο Χρήστος Καλλίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.