ΤΟΠΙΚΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Ιρανός 35 ετών ξελόγιασε μέσω Instagram 17χρονη – Την πήγε στη Μύκονο για να την εκδίδει

Κύκλωμα μαστροπείας: Ιρανός 35 ετών ξελόγιασε μέσω Instagram 17χρονη – Την πήγε στη Μύκονο για να την εκδίδει

Ο δράστης συνελήφθη – Στο φως συγκλονιστικά στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας που δρα στο νησί με πελάτες επώνυμους επιχειρηματίες – Οι δράστες «ψαρεύουν» τα θύματα μέσω Instagram και Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες που φαίνεται να ζουν σαν «μεγιστάνες»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που δρα στη Μύκονο, όπως προκύπτει από την καταγγελία γονέων 17χρονης, που έπεσε θύμα 35χρονου Ιρανού, ο οποίος αφού την ξελόγιασε μέσω Instagram, την πήγε στη Μύκονο με στόχο να την εξωθήσει σε συνουσία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα στην οικεία του στον Πετεινάρο Μυκόνου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές όπως και τρία μέσα αποθήκευσης USB. Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές πρόκειται να αποσταλούν στη ΔΕΕ/Τμήμα Ανάλυσης και εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μέσα στους σκληρούς δίσκους θα εντοπιστούν σοβαρά στοιχεία για την δράση του 35χρονου Ιρανού και των συνεργών του και θα αποκαλυφθεί το πλούσιο πελατολόγιο τους, στο οποίο περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί. Σημειώνεται ότι μαζί με τον Ιρανό συνελήφθη κι ένας άντρας Αλβανικής καταγωγής ενώ αναζητούνται κι άλλα πρόσωπα που δεν ανευρέθηκαν κατά την έρευνα των Αρχών.

Οι δράστες ρίχνουν το δόλωμα σε νεαρές κοπέλες για να ενδώσουν στο κάλεσμά τους

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , πρόκειται για μέλη κυκλώματος μαστροπείας που δρα στη Μύκονο με θύματα νεαρές κοπέλες,Ελληνίδες και αλλοδαπές, τις οποίες και προσπαθούν να ξελογιάσουν τάζοντας τους πολυτελείς διακοπές στη Μύκονο με διαμονή σε βίλες του νησιού, ξαπλώστρες και τραπέζια φαγητού σε πανάκριβα beach bar και εστιατόρια. Οι δράστες «ψαρεύουν» τα θύματα τους κυρίως μέσω Instagramκαι Facebook, ανεβάζοντας στα προφίλ τους φωτογραφίες και βίντεο που τους δείχνουν να ζουν «σαν μεγιστάνες». Μετά ψάχνουν για νεαρές ευπαρουσίαστες κοπέλες που ενδώσουν στο κάλεσμα τους.

Όταν όμως οι νεαρές γυναίκες πατήσουν το πόδι τους στο νησί, συναντούν μια εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Ναι μεν οι επιτήδειοι είναι έτοιμοι να τους προσφέρουν την «μεγάλη ζωή» που υπόσχονταν μέσα από τα μηνύματα που αντάλλαζαν, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση της 17χρονης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.