ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ημιμαραθωνίου της Μυκόνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ημιμαραθωνίου της Μυκόνου

Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου σας ενημερώνει ότι λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που πρόκειται να εφαρμοστούν στη ν. Μύκονο την Κυριακή 24-09-2023, λόγω του Διεθνούς Ημιμαραθώνιου Δρόμου (MYKONOS GOLD) του 2ου MYKONOS RUNNING FESTIVAL, από ώρα 09:00 έως και 12:00 είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση του επιβατηγού κοινού που πρόκειται να ταξιδέψει με επιβατηγά πλοία (πλοία γραμμής). Ειδικότερα, όλοι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν και η ώρα απόπλου του πλοίου τους είναι μεταξύ των ωρών 09:00’ έως και 12:00’, θα πρέπει να προσέρχονται το αργότερο μία (01) ώρα προ του απόπλου του πλοίου τους.
Ναυτικοί πράκτορες/πλοιοκτήτριες εταιρείες επιβατηγών πλοίων που η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησής τους είναι εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, παρακαλούνται όπως μεριμνήσουν για την έγκαιρη και ευρεία ενημέρωση του επιβατηγού κοινού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.