LIFESTYLE

Κυκλοφορεί το Πάσχα το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού»

Κυκλοφορεί το Πάσχα το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού»

Δυναμικό come back στη δισκογραφία πραγματοποιεί η Καίτη Λιβανού.

Η τραγουδίστρια από τη Νάξο, η οποία μετράει 27 χρόνια στο πεντάγραμμο, έχοντας στο ενεργητικό της 10 επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και ένα χρυσό δίσκο κι έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία «Αναπάντητες», επιστρέφει με ένα live cd, ιδανικό για γλέντι και για πολύ χορό.

Το «νησιώτικο γλέντι με την Καίτη Λιβανού», όπως θα ονομάζεται το cd, περιλαμβάνει 40 νησιώτικα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Πάσχα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Στο cd της αγαπημένης ερμηνεύτριας με τη ξεχωριστή φωνή περιλαμβάνονται δύο νέα της τραγούδια με τη φιλική συμμετοχή του Λευτέρη Βαζαίου, με τον οποίο μάλιστα ερμηνεύει το ένα από αυτά, σε ένα ντουέτο που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Καίτη Λιβανού ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει το κοινό και με αυτό το live cd θα μεταφέρει νοερά όλους σε ένα νησιώτικο γλέντι, από αυτά που στήνει σε κάθε της εμφάνιση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου ταξιδεύει, προκειμένου να διασκεδάσει τους Έλληνες ομογενείς…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.