ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Μπέρδεμα με τα άνοιγμα των Λυκείων και τα self test

Κυκλάδες: Μπέρδεμα με τα άνοιγμα των Λυκείων και τα self test

Σχεδόν απίθανη θεωρείται η διανομή και διάθεση του self test σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων αυτή την εβδομάδα, γεγονός το οποίο θέτει ερωτηματικά για το άνοιγμα των Λυκείων την Δευτέρα 12 Απριλίου, μιας και όπως όλα δείχνουν, οι ειδικοί θα ανάψουν το πράσινο φως για επανέναρξη της δια ζώσης διδασκαλίας.

Με δεδομένο ότι το self test είναι υποχρεωτικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς, τα δεδομένα περιπλέκονται. Όπως γράφτηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα, τα φαρμακεία των μεγάλων νησιών αναμένεται να προμηθευτούν το self test την προσεχή Παρασκευή 9 Απριλίου, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να διατεθεί σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία την προσεχή Δευτέρα.

Σε ότι αφορά τα μικρότερα νησιά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η άφιξη των self test θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

Επομένως, σε περίπτωση που τελικά ανοίξουν τα Λύκεια την Δευτέρα, θα πρέπει να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες θα συμβεί αυτό στη νησιωτική Ελλάδα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.