ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Χωρίς πλοία την Τρίτη και την Τετάρτη

Κυκλάδες: Χωρίς πλοία την Τρίτη και την Τετάρτη

Όπως έχει γίνει γνωστό και από προηγούμενα δημοσιεύματα, χωρίς πλοία θα παραμείνουν τα νησιά των Κυκλάδων την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, σε 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προσέρχονται από αύριο Τρίτη τα ξημερώματα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αποτέλεσμα τα περισσότερα πλοία της ακτοπλοϊας να παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας. Ζητούν καθολική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δημόσια εκπαίδευση, αναβάθμιση των υποδομών, προσλήψεις προσωπικού, βελτίωση της υλικοτεχνικής βάσης και της διδακτέας ύλης.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου. Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας m, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.