ΤΟΠΙΚΑ

Οι Κυκλάδες στα καλύτερα νησιά από τους Σκανδιναβούς

Οι Κυκλάδες στα καλύτερα νησιά από τους Σκανδιναβούς

Η λίστα είναι μέρος ενός αφιερώματος στο μεγαλύτερο περιοδικό της Ελλάδας, το οποίο στοχεύει να αναδείξει την ομορφιά της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών και να προωθήσει τις διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021.

Τα 7 καλύτερα ελληνικά νησιά ψηφίστηκαν από Σκανδιναβούς ταξιδιώτες, οι οποίοι στο παρελθόν επισκέφτηκαν την Ελλάδα και μίλησαν για τις εμπειρίες τους στη χώρα.

Ενώ μερικά από τα δημοφιλή νησιά συμπεριλήφθηκαν στη λίστα, μερικά από τα λιγότερο γνωστά νησιά που ονομάζονται “κρυμμένοι πολύτιμοι λίθοι” στην Ελλάδα παρείχαν επίσης φόρο τιμής.

Η Νάξος κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα επειδή οι ψηφοφόροι του Vagabond «μαγεύονταν από τις ονειρεμένες αμμώδεις παραλίες του νησιού και τα κρυστάλλινα νερά που έχουν εμφανιστεί σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές».

“Η επιδημία δεν θα είναι νικηφόρα”, δήλωσε ο Γκίκας Γκίκας, δήμαρχος της Ίου.

«Καταφέραμε να διατηρήσουμε τη δύναμή μας, παρά τις αντιξοότητες του 2020.

Φέτος ετοιμάζουμε δύο νέους ιστότοπους, ένα νέο τουριστικό λογότυπο και θεματικά βίντεο για να επισημάνουμε όλες τις διαστάσεις του νησιού μας.

«Ταυτόχρονα, μπορούμε να δούμε ότι η σκληρή δουλειά μας αποδίδει, καθώς είμαστε παρόντες στις τιμές των μεγάλων ξένων μέσων ενημέρωσης».

Αναφερόμενος επίσης στο αφιέρωμα στον Βαγκαμπόντ, ο Βαγγέλης Κατσαράς, Αναπληρωτής Δήμαρχος Τουρισμού στον μικρό δήμο Νάξου και Κυκλάδων, δήλωσε ότι “σε αυτές τις άνευ προηγουμένου συνθήκες, δεν έχουμε σταματήσει να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να γίνουμε παγκόσμιοι ηγέτες”.

“Η διατηρημένη ομορφιά, τα αξιοθέατα, η γαστρονομία και οι κάτοικοι των νησιών μας είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους για τους οποίους μας επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο.”

READ  Εικονική περιήγηση στην αρχαία Ολυμπία

Τα κορυφαία 7 νησιά όπως αναφέρονται στο Vagabond είναι:

  1. Νάξος, Κυκλάδες
Νάξος, Κυκλάδες
Φωτογραφία @ ebmay13

2. Άνδρος (Άνδρος), Κυκλάδες

Άνδρος, Κυκλάδες

3. Μύκονος (Μύκονος), Κυκλάδες

Μύκονος Κυκλάδων
Φωτογραφία από sotos_ky

4. Σαντορίνη, Κυκλάδες

Σαντορίνη Κυκλάδες

5 – Καφενεζικά (Κοβονέσια)

Cofonia, Κυκλάδες
Φωτογραφία από pastelidis_greece

6. Μήλος, Κυκλάδες

Μήλος, Κυκλάδες
Φωτογραφία @ m.sheperds

7. Ίος, Κυκλάδες

Ίος, Κυκλάδες
Φωτογραφία από travel_drops_

Το Dreamhouse απαριθμεί 3,9 εκατομμύρια δολάρια στην Πάτμο, το ιερό νησί της Αποκάλυψης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.