ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κτίριο κατέρρευσε στο κέντρο της Σύρου

Κτίριο κατέρρευσε στο κέντρο της Σύρου
Κατέρρευσε κτίριο στην “καρδιά” της Ερμούπολης – Καταπλάκωσε αυτοκίνητα, έκλεισε ο δρόμος

Κατέρρευσε μεγάλος τοίχος παλιού ερειπωμένου κτιρίου στο κέντρο της Ερμούπολης. Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου επί της οδού Γεωργίου Σουρή απέναντι από το κτίριο της Φιλαρμονικής.

Ο τοίχος του κτιρίου υποχώρησε από τον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα αλλά και σε ένα τρίτο διερχόμενο στα οποία προκάλεσε υλικές ζημιές. Από την πτώση του τοίχου έκλεισε τελείως ο δρόμος.

Ευτυχώς, από το σοβαρό περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή άλλα πιο δυσάρεστα γεγονότα, μιας και την ώρα του συμβάντος – όπως αναφέρθηκε παραπάνω – από το σημείο περνούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό γυναίκα.

Το περιστατικό απλά έρχεται να επιβεβαιώσει το μέγεθος του υπαρκτού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ερμούπολη με τα δεκάδες επικίνδυνα παλιά κτίρια τα οποία αποτελούν πραγματική απειλή.
πηγή  Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.