ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης στον παλιό λιμένα της Μυκόνου

Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης στον παλιό λιμένα της Μυκόνου
Με δημοτικούς αποκλειστικά πόρους το νέο έργο στη Μύκονο που βοηθά τους επιβάτες της ναυσιπλοΐας

Με μια ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο δήμαρχος Μυκόνου προανήγγειλε την έναρξη των σημαντικών έργων της αναβάθμισης του παλιού λιμένα της Μυκόνου με πόρους από το ταμείο του Δήμου.

 

 

View this post on Instagram

Ξεκίνησε το σημαντικό έργο αναβάθμισης του Παλαιού Λιμένα Μυκόνου. Το έργο ανέρχεται – μετά την έκπτωση- στα 421.799,99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) από δημοτικούς άποκλειστικά πόρους και αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του παλαιού λιμένα, για την εξυπηρέτηση των επιβατών και την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας. Συνεχίζουμε #mykonos #mykonosisland #mykonosgreece #portofmykonos #mykonos2018 #mykonoslife #mykonos🇬🇷

A post shared by Konstantinos_Koukas🇬🇷Mykonos (@konstantinos_koukas) on

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.