ΤΟΠΙΚΑ

«Τίποτα δεν έγινε τυχαία στη Μύκονο»

«Τίποτα δεν έγινε τυχαία στη Μύκονο»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας για το νησί.

Βασικός ομιλητής για στο συνέδριο για τον ελληνικό τουρισμό ήταν ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και μίλησε στο πλαίσιο αυτό για την επιτυχία της ανάπτυξης της Μυκόνου τα τελευταία χρόνια.

«Καμία επιτυχία και κανένα θαύμα δεν είναι τυχαίο. Ο Μύθος της Μυκόνου δεν μας χαρίστηκε, αλλά στηρίχθηκε στην πολλή δουλειά και ανοιχτή ματιά των Μυκονιατών.

Τώρα όλοι μαζί πρέπει να καταλάβουμε πως στη Μύκονο πρέπει να στηρίξουμε την ανάπτυξη, οδηγώντας την με βάση το σεβασμό του τοπικού χαρακτήρα, που υπήρξε η βάση της όποιας διασημότητας του νησιού.

Και τη στήριξη αυτή την αναζητούμε μαζί με το κράτος που με Νομοθετικές προτάσεις, τροποποιήσεις αλλά και ελεγκτικούς μηχανισμούς, μπορεί να εκσυγχρονίσει και να βοηθήσει το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.