LIFESTYLE

Κρουαζιέρα με τρεις χιλιάδες ομόφυλα ζευγάρια στη Μύκονο

Κρουαζιέρα με τρεις χιλιάδες ομόφυλα ζευγάρια στη Μύκονο
Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity reflection μήκους 319 μέτρων με 1246 άτομα πλήρωμα, φιλοξενεί περίπου 2887 επιβάτες

Πρώτος σταθμός Ηράκλειο, και στη συνέχεια… Μύκονος! Το Ηράκλειο αποτέλεσε μια από τις στάσεις της θεματικής εκδρομής που πραγματοποιείται με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity reflection που φιλοξενεί ομόφυλα ζευγάρια αλλά και μεμονωμένους τουρίστες!

Όπως αναφέρει το cretalive, το πλοίο έδεσε νωρίτερα στο λιμάνι του Ηρακλείου και εκατοντάδες ζευγάρια και ανδρικές παρέες επισκέπτονται την πόλη κάνοντας τη βόλτα τους στο κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity reflection μήκους 319 μέτρων με 1246 άτομα πλήρωμα, φιλοξενεί περίπου 2887 επιβάτες.Θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό που είναι η Μύκονος!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.