ΤΟΠΙΚΑ

Κουκάς:«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και με τη δική σας εμπιστοσύνη και τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη»

Κουκάς:«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και με τη δική σας εμπιστοσύνη και τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς έβγαλε είδηση στον λόγο του κατά την κοπή της πίτας και προανήγγειλε την υποψηφιότητα του ξανά

Την πρόθεση του να είναι ξανά υποψήφιος αποκάλυψε με τον λόγο του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δημαρχείο της Μυκόνου τονίζοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και με τη δική σας εμπιστοσύνη και τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη.»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο λόγο του ο δήμαρχος.
“Στη σημερινή ζωή και στο σημερινό κόσμο τίποτα δεν μας χαρίζεται και ’μείς, οι Μυκονιάτες, το γνωρίζουμε παρά πολύ καλά.
Η δική μας αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι ότι εμείς θα παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν τόπο πρότυπο ανάπτυξης με διακριτή πολιτιστική ταυτότητα, με σεβασμό στις παραδόσεις και στα έθιμά μας και με σύγχρονες υποδομές.
Το προσωπικό μου όραμα είναι να συμβάλλω ώστε η Μύκονος να είναι το πρώτο νησί σε όλο τον κόσμο που θα απαντήσει με ένα ρεαλιστικό και πρακτικό τρόπο στο πρόβλημα της άλογης ανάπτυξης και που πέρα από ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός να μετεξελιχθεί και σε ένα κορυφαίο πολιτιστικό προορισμό.
Γι΄ αυτό και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και με τη δική σας εμπιστοσύνη και τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη.”
Σημεία από τη σημερινή μου ομιλία κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μετά τον εορτασμό των Θεοφανείων.Καλή χρονιά και καλή φώτιση σε όλες και σε όλους.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.