ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ατζαμόγλου το φλουρί, πρωτιά σε βλέπω φέτος αναφώνησε η Μονογυιού.

Στον Ατζαμόγλου το φλουρί, πρωτιά σε βλέπω φέτος αναφώνησε η Μονογυιού.
Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της πίτας του Δήμου Μυκονου.Ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου ο τύχερος που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας

Μετά το πέρας του καθαγιασμού των υδάτων άπαντες κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο του νησιού για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς υποδέχτηκε τον κόσμο σε ένα πανέμορφα στολισμένο δημαρχείο και εξέφρασε προς όλους τις θερμότερες ευχές για ένα έτος που ξεκίνησε με υγεία σε όλους, αγάπη και συνεργασία στα μεγάλα θέματα του νησιού.

Το φλουρί της πίτας που κόπηκε για τους συμβούλους τους επίσημους αλλά και τους εκπροσώπους των  σωματείων, έτυχε στον αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και τα πειράγματα έδωσαν και πήραν καθώς η χρονιά είναι και προεκλογική.

Μάλιστα η ατάκα της Κατερίνας Μονογυιού προς τον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου ήταν ενδεικτική… «Πρωτιά σε βλέπω φέτος…» ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου την ώρα που ο αντιδήμαρχος κατευθυνόταν να πάρει το δώρο του από το φλουρί.

Το κλίμα στο δημαρχείο ήταν ευχάριστο και άπαντες ευχήθηκαν για μια καλή χρονιά για την Μύκονο με τους δυο αντιδημάρχους Κουκά και Ατζαμόγλου  να φωτογραφίζονται με καλλιτεχνική σελφι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.