ΤΟΠΙΚΑ

Κουκάς-Ανδρονίκου στον υπουργό Τουρισμού ενόψει καλοκαιριού

Κουκάς-Ανδρονίκου στον υπουργό Τουρισμού ενόψει καλοκαιριού
Μια άκρως σημαντική συνάντηση στο Γραφειο του Χάρη Θεοχάρη για τα θέματα του νησιού είχε ο δήμαρχος με την εντεταλμένη σύμβουλο

Με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη   συναντήθηκε ο δημαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για όλα τα θέματα ενόψει καλοκαιριού και τουριστική περιόδου.

Στην συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος είχε μαζί του την εντεταλμένη σύμβουλο Τουρισμού του νησιού Τόνια Ανδρονίκου.

Τα θέματα πολύ σημαντικά με πρώτο την προώθηση του εμβολιασμού στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και την ύπαρξη θετικού τεστ ως προϋπόθεση για την ελεύθερη μετακίνηση στη χώρα μας που  θα συμβάλουν στην ασφαλή και ταχεία έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος  ενημέρωσε  ότι με απόφαση του Δήμου θα πραγματοποιούνται μαζικά τεστ τους επόμενους δύο μήνες και επεσήμανε παράλληλα  ότι θα μπορούσαν  να χρηματοδοτήσουν με δημοτικούς πόρους επιπλέον ανάγκες,που θα προκύψουν από πιθανή επέκταση του προγράμματος εμβολιασμού στο νησί.

Επίσης έγινε σχετική ενημέρωση  για τη καμπάνια προώθησης της Μυκόνου στα διεθνή social media σε συνεργασία με την Marketing Greece , καθώς και τις καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές για τη προσέλκυση του τουρισμού.

Μετά την συνάντηση ο δημαρχος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Υπουργό και τη Μυκονίατισσα νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Vicky Loizou – Βίκυ Λοΐζου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μαζί και με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Τουρισμού Τόνια Ανδρόνικου και πιστεύω ότι Πολιτεία,Τοπική Αυτοδιοίκηση και τουριστικός κλάδος θα καταφέρουμε όλοι μαζί να έχουμε μια καλύτερη τουριστική περίοδο απ’ ότι πέρυσι.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.