ΤΟΠΙΚΑ

Η εκκλησία μας γιορτάζει την Κυριακή των Ταλάντων

Η εκκλησία μας γιορτάζει την Κυριακή των Ταλάντων
Η θεία λειτουργία τελέστηκε στην Μεγάλη Παναγία με όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας

Κυριακή των Ταλάντων, 7 Φεβρουαρίου 2021. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός στην σημερινή παραβολή, προτρέπει τον καθένα μας να αναδείξει τα χαρίσματα που έλαβε από τον Θεό.

Επίσης η Αγία μας Εκκλησία τιμάει σήμερα και την μνήμη του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου, Λουκά του εν Στειρίω της Ελλάδος ασκήσαντος κατά το έτος 946, του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του Διβόλη και εκ Φολεγάνδρου καταγομένου και των Αγίων Μητέρων των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Εμμέλειας του Μ. Βασιλείου, Νόνας του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου και Ανθούσης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Η Θ. Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Μητρ. Ναό της Μεγάλης Παναγιάς κεκλεισμένων των θυρών λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στο νησί μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.