ΤΟΠΙΚΑ

Κοριτσάρες-Πρωταθλήτριες και αήττητες

Κοριτσάρες-Πρωταθλήτριες και αήττητες

Μετά από ένα δυνατό ματς η Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Θριάμβο Χαϊδαρίου με σκορ 2-0 και να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη στη πρώτη θέση και να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη ομάδα να πιέζει και να προσπαθεί να προηγηθεί χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνίστρια την Κατρόση όμως οι Μυκονιάτισσες κατάφεραν να ισορροπήσουν στο το ματς και να προηγηθούν με ένα πολύ όμορφο γκολ της Ντόκου στο 29′ η οποία σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή στην αριστερή γωνία της Τσιπούρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την ομάδα της Μυκόνου η οποία πίεζε για να σκοράρει. Το κατάφερε στο 72′ όταν με μια πολύ όμορφη προσπάθεια και πλασέ η Γιαννούλα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζήσιος Ντούρος Γεώργιος με βοηθούς τους κ.κ. Τσακούλης Σταμάτιος και Σιμιτζής Θεόδωρος

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά Ι. Ντόκου, Γκέλου, Σκαμπαρδώνη, Ανδρεοπούλου, Τσιούκρα, Αντύπα, Αρμάου, Μαρίνη, Πατεράκη, Γιαννούλα

Την αποστολή συμπληρώνουν Κοντιζά, Κουκά, Γιαννοπούλου, Κουσαθανά, Χαρδαλούπα, Αδάμ, Λαζάρου

Θριάμβος Χαϊδαρίου (Δεμπεγιώτου): Τσιπούρα, Στασινού, Γρηγορίου, Κουκουβέ, Γαβαλά, Φιλιππαίου, Γεωργίου, Καλαβρού, Καραγιάννη, Κάτροση, Οικονόμου

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Προκόπη, Ναστουλή, Βατίστα, Σφακιανάκη, Ανδρέου, Παπαδάκη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.