ΤΟΠΙΚΑ

Κορεάτες αξιωματούχοι στο δημαρχείο της Μυκόνου

Κορεάτες αξιωματούχοι στο δημαρχείο της Μυκόνου
Συνάντηση Κορεατών με τον δήμαρχο Κ.Κουκά και την εντεταλμένη τουρισμού Τόνια Ανδρονίκου παρουσία και του αντιδημάρχου Μ.Ατζαμόγλου

Μια ιδιαίτερη συνάντηση στο δημαρχείο της Μυκόνου Κορεατών αξωματούχο με τον Δήμαρχο και μέλη της δημοτικής αρχής.

«Το τουριστικό θαύμα του νησιού μας και η διαχρονική του καταξίωση ως κορυφαίου διεθνούς τουριστικού προορισμού συνεχίζει να προκαλεί το διεθνές ενδιαφέρον.

Με πολλή χαρά δεχθήκαμε μαζί με τον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου , Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού και την Τόνια Ανδρονίκου Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού, αντιπροσωπεία Ανώτατων Αξιωματούχων της Κορέας🇰🇷 με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα αναπτυξιακής και τουριστικής πολιτικής του νησιού μας. Κάναμε μία ειλικρινή και ουσιαστική κουβέντα, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην σημασία του επαγγελματισμού και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τους ενημερώσαμε για τον καινούργιο μας στόχο, που είναι να κάνουμε τη Μύκονο και κορυφαίο διεθνή πολιτιστικό προορισμό.

Όπως είπαμε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, «μυστικά δεν υπάρχουν». Υπάρχει απλώς αγάπη, πίστη, επιμονή και πολλή πολλή δουλειά.»

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.