ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κοντά στον Βασίλη Μακρή ο Α.Ο. Μυκόνου

Κοντά στον Βασίλη Μακρή ο Α.Ο. Μυκόνου

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου συνεχίζει να ενισχύεται αλλά και να κάνει δικούς παίχτες από τις πιο πάνω κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα το Μυκονιάτικο Σωματείο ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Βασίλη Μακρή. Ο 29χρονος Τρικαλινός πάουερ φόργουορντ με ύψος 2 μέτρα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Ανδρών με την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας έχοντας 1,8 πόντους και 2,7 ριμπάουντ και 10 λεπτά συμμετοχής σε 18 παιχνίδια.

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε το μπάσκετ στα Τρίκαλα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στις Η.Π.Α. και στο κολεγιακό μπάσκετ με τους Ιowa Lakes και South Dacota. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φόρεσε διαδοχικά τη φανέλα του Α.Ο.Αγρινίου, του Αίολου Αστακού (άνοδος στην Α2 Εθνική), του Γ.Σ.Φαρσάλων, της Αχαγιάς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στους Ικάρους Τρικάλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Μακρής διακρίνεται για την αθλητικότητα και το δυναμικό του παιχνίδι και θα ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών του Α.Ο. Μυκόνου ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.