ΤΟΠΙΚΑ

Κόλαφος η ανακοίνωση του Γρυπάρειου εναντίον ιστοσελίδας για τις μεθόδους της

Κόλαφος η ανακοίνωση του Γρυπάρειου εναντίον ιστοσελίδας για τις μεθόδους της
Βαριές κατηγορίες της Άννας Καμμή για έλλειψη ήθους και συκοφαντία, κατονομάζει τον συντάκτη

Βαρύ φορτίο η έλλειψη ήθους και η συκοφαντία στη δημοσιογραφία

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε στις 5/4/2021 για την ανάρτηση οπτικού υλικού και κακόβουλων σχολίων από τον χώρο κοινωνικής δικτύωσης του κ. Παπαδημητρακόπουλου στον οποίο ο ίδιος είναι διαχειριστής.
Το υλικό απέκτησε με άγνωστο τρόπο μέχρι στιγμής και αφορούσε στη συνεδρίαση του ΔΣ του Π.Α.Κ.Ο. ” Γ.ΑΞΙΩΤΗΣ” στις 29/3/2021 με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Το θέμα της τηλεδιάσκεψης αφορούσε στην έγκριση της πρότασης για την διοργάνωση του MYKONOS ART FESTIVAL 2021 από την εταιρία πολιτισμού ΠΑΝΤΕΧΝΟΝ η οποία εκπροσωπείται από τον κ. Αναστάσιο Συριανό.
O κ. Παπαδημητρακόπουλος χρησιμοποίησε αποσπασματικά στιγμιότυπα από την συνεδρίαση με τρόπο που σκοπό είχε την δημιουργία εντυπώσεων και όχι την ενημέρωση του κοινού.
Έτσι, δεν δίστασε να παραποιήσει την πραγματικότητα για να πετύχει τον σκοπό του.
Ούτε η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε ήταν, ούτε υπάρχει κάτι μεμπτό στην διαδικασία υποβολής προτάσεων και διεξαγωγής συζήτησης. Εάν φρόντιζε να δημοσιεύσει όλη τη συνεδρίαση θα ήταν εύκολα αντιληπτό από όλους ο τρόπος λήψης της απόφασης.
Μας κάνει βέβαια εντύπωση ότι ποτέ ως τώρα δεν έχει αναδείξει και άλλα θέματα του οργανισμού που αποδεικνύουν την ομαλή λειτουργία και την πλούσια δράση του ακόμη και σε καιρούς πανδημίας.
Ενημερώνουμε τον κ. Παπαδημητρακόπουλο και το κοινό που τον παρακολουθεί ότι η διοίκηση του Π.Α.Κ.Ο. ” Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ” λειτουργεί αποδεδειγμένα σύννομα και δημοκρατικά και πως η δημοκρατία είναι για να ελέγχεται αλλά όχι για να διαβάλλεται. Αποδεικνύεται άλλωστε και από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο συγκεκριμένο θέμα.
Από την ανάληψη των καθηκόντων των μελών του ΔΣ το 2019 έως σήμερα ο οργανισμός έχει αναδιοργανωθεί πλήρως.
Στα κακόβουλα σχόλια και δημοσιεύματα απαντάμε με τις δράσεις μας.
Μάλλον όμως ενοχλούνται κάποιοι με το έργο που παράγουμε και προσπαθούν να διαβάλουν μέλη του ΔΣ και την ίδια την Πρόεδρο, καθαρά για μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ιστότοπος υιοθετεί μεθόδους παραπληροφόρησης και λαϊκισμού εξυπηρετώντας συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.

Άνθρακας ο θησαυρός λοιπόν κύριε Παπαδημητρακόπουλε.
Καλό θα ήταν να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που σας δίνονται εάν θέλετε να αναβαθμίστε το ενημερωτικό μέσο που διαχειρίζεστε.
Το ΔΣ του ΠΑΚΟ Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ είναι στη διάθεση κάθε πολίτη και με κάθε μέσο μπορεί να ενημερώσει λεπτομερώς επί του θέματος.
Για το ΔΣ του ΠΑΚΟ Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ
Άννα Καμμή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.