ΤΟΠΙΚΑ

Κλοπή για Γκίνες στην Σύρο: Έκλεψε 84 εξάδες νερά από τη μεταφορική και έγινε “καπνός”

Κλοπή για Γκίνες στην Σύρο: Έκλεψε 84 εξάδες νερά από τη μεταφορική και έγινε “καπνός”
Μια περίεργη κλοπή ως προς το κίνητρο του δράστη σημειώθηκε στην Σύρο.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Δευτέρα 26-04-2021 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 51χρονος Έλληνας ο οποίος τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (Κυριακής 25/4) αφαίρεσε τεμάχια εμπορευμάτων από μεταφορική εταιρία.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος έκλεψε από μεταφορική εταιρία στην περιοχή αεροδρομίου Μάννα 84 εξάδες με νερό! Το φορτίο βρισκόταν έξω από τις αποθήκες σε παλέτες και ήταν εκτεθειμένο σε τέτοιου είδους πράξεις, αλλά ποιος να το φανταστεί; Ο δράστης, προφανώς εντόπισε τα κιβώτια κάποια στιγμή την Κυριακή και αργά το βράδυ, πήρε το ιδιωτικό του φορτηγό όχημα, πήγε στη μεταφορική, φόρτωσε τις 84 εξάδες νερού και έγινε “καπνός”.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, οι επεύθυνοι της μεταφορικής αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Από τις έρευνες που διενήργησαν οι αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόνβτα και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.