ΤΟΠΙΚΑ

Κλίμα νίκης και ενθουσιασμού στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Σύρο. Απόλυτη πίστη για αυτοδυναμία

Κλίμα νίκης και ενθουσιασμού στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Σύρο. Απόλυτη πίστη για αυτοδυναμία

Άκρως αισιόδοξο κλίμα επικράτησε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδωνενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη, το βράδυ της Τετάρτης.

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική καθώς τα στελέχη και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζονται σίγουροι ότι την Κυριακή 7 Απριλίου το κόμμα τους θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης νέος πρωθυπουργός της χώρας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες τοπικά στελέχη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων οι οποίοι είχαν την τιμητική τους, μιας και αποτέλεσαν τα κεντρικά πρόσωπα της πολιτικής συγκέντρωσης.

Οι Γιάννης Βρούτσης, Κατερίνα Μονογυιού, Γιώργος Βακονδιος, Φίλιππος Φόρτωμας, Μάρκος Καφούρος και Δέσποινα Πρίνια μίλησαν στο συγκεντρωμένο κοινό, εκφράζοντας τη βαθύτατη πίστη τους ότι το βράδυ της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία θα λάβει ισχυρή εντολή από τις Κυκλάδες και όλη την Ελληνική επικράτεια, ούτως ώστε, από την Δευτέρα το πρωί η χώρα να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Το ίδιο αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, Χρήστος Καφτηράνης, ο οποίος κάλεσε όλους τους πολίτες σε συσπείρωση και δυναμική συμμετοχή για τη μεγάλη νίκη της Κυριακής.

Ένα μικρό μέρος των τοποθετήσεων των υποψηφίων με τη σειρά που μίλησαν:

Κ. Μονογυιού: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ξανά υποψήφια. Είναι ένας άνθρωπος τεχνοκράτης, άνθρωπος της αγοράς, ένας άνθρωπος που θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα στα νησιά και θα επαναφέρει τη δημόσια τάξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει από νοικοκύρεμα. Δώστε μου τη δύναμη και θα είμαι πάντα δίπλα σας να δίνω αγώνες για τα νησιά μας.

Δ. Πρίνια: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τη δυνατότητα σε απλούς πολίτες να μπουν στην πολιτική. Ονειρευόμαστε μια Ελλάδα για όλους με ανάπτυξη και πολλές δουλειές. Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Για να αλλάξουμε τα πράγματα θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. Στις Ευρωεκλογές ο κόσμος έστειλε το μήνυμα ότι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από την Ελλάδα έχει τελειώσει. Στις 7 Ιουλίου όλοι μαζί ξεκινάμε τη δύσκολη προσπάθεια για να κάνουμε την πατρίδα και τη ζωή μας ομορφότερη.

Μ. Καφούρος: Είναι ένας αγώνας για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες. Η ΝΔ είναι ο μόνος πολιτικός μηχανισμός που στάθηκε όρθιος. Είναι η μοναδική ρεαλιστική λύση για τον τόπο μας. Πρέπει να εξυψώσουμε το ηθικό του Έλληνα και την αξιοπρέπειά του. Είναι ζητούμενο η αυτοδύναμη κυβέρνηση χωρίς δεκανίκια, γι αυτό δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος.

Φ. Φόρτωμας: Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και πρέπει να πάμε μπροστά. Δε χωράει κανένας εφησυχασμός, όλοι πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και να μεταφέρουμε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας παντού. Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, του αυριανού και καταλληλότερου πρωθυπουργού. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τις εκλογές, που είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Έχουμε σχέδιο και όραμα για τα προβλήματα των νησιών και την επανεκκίνηση της χώρας. Σεβασμός στους νησιώτες για την αξιοπρεπή μεταφορά, αξιόπιστες δομές υγείας, αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας. Ήρθε η ώρα να πάμε την Ελλάδα και τα νησιά μας μπροστά, πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, δεν περισσεύει κανένας.

Γ. Βακόνδιος: Η Ελλάδα κοιτάει μπροστά. Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αναλάβει την εξουσία. Με πολιτικό και κοινωνικό έργο βοήθησα τις Κυκλάδες από εδώ και 7 χρόνια, ενώ τόσο το 2012 όσο και το 2015, που ήμουν υποψήφιος γνώριζα ότι δεν θα εκλεγόμουν γιατί θα έχανε η ΝΔ , όμως έδωσα τη μάχη για την παράταξη και τα νησιά μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να είναι αυτοδύναμος, να κυβερνήσει χωρίς συμβιβασμούς τη χώρα και να μπορέσει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Σε αυτές οι εκλογές κερδίζει η Ελλάδα το μέλλον της, των γονιών και των παιδιών μας.

Γ. Βρούτσης: Μας χωρίζουν λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη εθνική αναμέτρηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους αγώνες σας όλα αυτά τα χρόνια, κρατηθήκατε όρθιοι και δεν πέσατε σε δύσκολες εποχές, πάνω στις ράγες της παράταξης και τον αξιακό κώδικα της ΝΔ. Εκπροσώπησα τις Κυκλάδες στη Βουλή στα πιο δύσκολα χρόνια της χώρας. Οι εκλογές αυτές είναι μια αναμέτρηση με εθνικές διαστάσεις. Ο Συριζα προσπάθησε να διχάσει την ενότητα της πατρίδας και έφεραν την Ελλάδα στο όριο της ακυβερνησίας Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε ότι μπορούμε. Ο Έλληνας δεν ανέχεται άλλο την θεσμική και αξιακή παρακμή της πατρίδας. Όλοι να είμαστε παρόντες την Κυριακή, είναι χρέος εθνικό για την πατρίδα, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Αν την Κυριακή το βράδυ είμαστε αυτοδύναμοι θα πρέπει να είστε δίπλα μας και την επόμενη μέρα γιατί ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Θα είναι μια προσπάθεια εθνική για την πατρίδα και τη σημαία και θα κάνουμε ξανά τον Έλληνα να χαμογελά και να αισιοδοξεί…

Πηγη cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.