ΤΟΠΙΚΑ

Κλειστά τα περισσότερα σχολεία στις Κυκλάδες την Τετάρτη

Κλειστά τα περισσότερα σχολεία στις Κυκλάδες την Τετάρτη

Μαζική αναμένεται να η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και στην οποία λαμβάνει μέρος η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί διαμαρτύρονται για τη διαδικασία αξιολόγησης, ωστόσο, η κινητοποίηση γίνεται και με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, γι αυτό και η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη.

Στα νησιά των Κυκλάδων, είναι δεδομένο, ότι πολλά – ίσως τα περισσότερα – Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία δε θα λειτουργήσουν την Τετάρτη. Σε αυτά τα σχολεία, οι γονείς των μαθητών έχουν ενημερωθεί μέσω email, είτε από τις διευθυντές των σχολείων, είτε από τους δασκάλους και νηπιαγωγούς κάθε σχολικής τάξης ξεχωριστά.

Σε όσα σχολεία δεν υπήρξε ενημέρωση, οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.