ΤΟΠΙΚΑ

Kids’ Athletics στη Μύκονο την Ημέρα του Αθλητισμού

Kids’  Athletics στη Μύκονο την Ημέρα του Αθλητισμού
Με τα kids’  athletics, το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ και της W.A.  συμμετείχαν τα παιδιά του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου στην ημέρα σχολικού αθλητισμού την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων μέσω του γραφείου Φυσικής Αγωγής Κυκλάδων είχε απευθυνθεί σε όλα τα σχολεία του νησιού και είχε προτείνει την εν λόγω δράση ως μια παράλληλη εκδήλωση με αφορμή το 1o Mykonos Running Festival το οποίο έλαβε χώρα το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς δεκάδες παιδιά πήραν μέρος στα kids’ athletics, γνώρισαν τα αγωνίσματα του στίβου και ενθουσιάστηκαν από το κλίμα ο στίβος δημιουργεί μέσω του ανταγωνισμού στις ρίψεις, στα άλματα, στους δρόμους και στις σκυταλοδρομίες
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.