ΤΟΠΙΚΑ

Κένταλ Τζένερ – Μύκονος: Η ωραιότερη Καρντάσιαν, πρώτο θέμα στο νησί

Κένταλ Τζένερ – Μύκονος: Η ωραιότερη Καρντάσιαν, πρώτο θέμα στο νησί

Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές της, γεγονός που αποτελεί διαφήμιση για το νησί, αφού έχει εκατομμύρια φαν σε όλο τον πλανήτη.Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα το νησί των ανέμων, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται. Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, η Κένταλ Τζένερ έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με συναδέλφους μοντέλα της high-end fashion. Όλες είχαν μεγάλη διάθεση για να διασκεδάσουν και κατάφεραν με τον τρόπο τους να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε τη στιγμή που πήγαινε να βουτήξει στην θάλασσα, στην παραλία της Ψαρούς.Η Κένταλ Τζένερ φορούσε ένα μικροσκοπικό μαγιό, που δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο. Το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν βρέθηκε στο νησί με φίλους για να απολαύσει τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου αλλά και να παρτάρει στα κλαμπ της Μυκόνου. Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από το αξέχαστο ταξίδι της στη Μύκονο.

      

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.