ΤΟΠΙΚΑ

Μια λαμπερή παρουσίαση στα Ματογιάννια

Μια λαμπερή παρουσίαση στα Ματογιάννια
Η νέα συλλογή HUBLOT Mykonos Limited edition στο κοσμηματοπωλείο GOFAS Jewelry στη Μύκονο.

H πολυετής ενασχόληση της οικογένειας Γκόφα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών, δημιούργησε ισχυρούς εμπορικούς δεσμούς με τις κορυφαίες Ελβετικές μπράντες της υψηλής ωρολογοποιίας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίων επαγγελματικών επιθυμιών, αποτέλεσαν τα εχέγγυα για αποκλειστικότητες και μοναδικές συνεργασίες.

Έτσι, η GOFAS Jewelry, παρουσίασε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα  τη νέα συλλογή HUBLOT Mykonos Limited edition για το 2019.

 

 

 

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βoutique στη Μύκονο, στις 20 Ιουλίου 2019, ο CEO της HUBLOT Ricardo Guadalupe και ο CEO της GOFAS Jewelry Γιάννης Γκόφας, έκαναν τα «αποκαλυπτήρια» του νέου συλλεκτικού μοντέλου, συνεχίζοντας για όγδοη χρονιά την επιτυχημένη και συγχρόνως μοναδική συνεργασία στα χρονικά της υψηλής ωρολογοποιίας.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, της μόδας, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, θαυμάζοντας το ρολόι-ορόσημο σύνδεσης της Μυκόνου με τα υψηλά standards αισθητικής και πολυτέλειας.

 

 

 

Σχετικά με το νέο συλλεκτικό μοντέλο:

Δύο σπάνιοι, συλλεκτικοί χρονογράφοι Classic Fusion «Mykonos Aerofusion» 45 mm, εμπνευσμένοι από το νησί των ανέμων, περιορισμένης παραγωγής και υψηλής συλλεκτικής αξίας, κυκλοφορούν σε δύο περιορισμένες εκδόσεις σε sky blue κεραμικό: 50 συλλεκτικά ρολόγια με titanium case και 20 συλλεκτικά ρολόγια με King Gold case18K (το αποκλειστικό κράμα ροζ χρυσού της Hublot). Μάλιστα στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει χαραγμένη η επιγραφή «Special Edition» μαζί με τον αύξοντα αριθμό της συλλεκτικής έκδοσης.

 

Συνδυάζονται με light blue λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και εσωτερική επένδυση από μαύρο καουτσούκ. Το στοιχείο που τους καθιστά μοναδικούς είναι ο δείκτης των μικρών δευτερολέπτων στο 3 σε σχήμα ανεμόμυλου, το έμβλημα της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.