ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Keep Aegean Blue” καθαρίζουμε την παραλία Κόρφου

“Keep Aegean Blue” καθαρίζουμε την παραλία Κόρφου
Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αποστολής υποβρύχιων και παράκτιων καθαρισμών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, “Keep Aegean Blue” καθαρίζουμε την παραλία Κόρφου, στη Μύκονο.
Ώρα καθαρισμού: 11.00πμ-12.15
Θα συμμετέχουν σχολεία του νησιού, εθελοντές και φυσικά όσοι είστε πιστοποιημένοι δύτες μπορείτε να να μας βοηθήσετε στον υποβρύχιο καθαρισμό.
Θα προηγηθεί σεμινάριο στο σχολείο για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος από την Κατερίνα Τοπούζογλου με πιστοποίηση από τον παγκόσμιο οργανισμό της Project Aware.
Η αποστολή Keep Aegean Blue διοργανώνεται από την κοινωφελή οργάνωση All For Blue σε συνεργασία την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.