ΤΟΠΙΚΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά
Με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινοπουλιτών ΡΙΖΕΣ εκφράζει δημόσια ευχαριστήρια στον Αλεκάρα Κουκά

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Μόλις επιστρέψαμε άλλοι Αθήνα, άλλοι Σχοινούσα.Τελειωσαμε ένα πανέμορφο βίντεο κλιπ του τραγουδιού”Κοντραμπατζης θα γίνω” στο φιλόξενο νησί της Μυκόνου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Μυκόνου κύριο Αλέκο Κουκά (Αλεκαρα) για την παραγωγή του βίντεο κλιπ μέσω της προσωπικής του χορηγίας,τους απίστευτους χορευτές από το όμορφο νησί της Σχοινούσας,τον σκηνοθέτη Αντώνη Τσάβαλο με τους συνεργάτες του,τους οργανοπαίχτες Μάριο Ζουγανέλη στο λαούτο και Γιάννη Γρίμπλα στο σαντούρι,το καΐκι Άγιος Γεώργιος,τον καπετάνιο,το πλήρωμα και τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Μυκόνου,το σωματείο Λεμβούχων Μυκόνου, τα χορευτικά συγκροτήματα του νησιού,το εστιατόριο OREGANO,τη SUPER FAST FERRIES και το SUPERFERRY,τον Πέτρο Ασημομύτη ,τον Πέτρο Γιαβρουτα,τον Νικόλα και το νέο του αγροτουριστικο εγχείρημα “ΡΙΖΕΣ (ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΆΝΝΗ)” στη Μαού καθώς και όλη την οικογένεια του,το Δημήτρη Ρίζο,τον Α.Ο. Μυκόνου και φυσικά τον σύνθετη Νίκο Οικονομίδη και την σπουδαία τραγουδίστρια Κυριακή Σπανού.

Το βίντεο κλιπ θα είστε σε θέση να το απολαύσετε σύντομα.Ευχαριστουμε το νησί της Μυκόνου για την μοναδική φιλοξενία που ζήσαμε!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.